Intradenná analýza Bitcoinu (4.5.2018)

Úvod » Blog » Analýzy » Intradenná analýza Bitcoinu (4.5.2018)

Intradenná analýza Bitcoinu (4.5.2018)

Lukáš Ištvan mini foto

Autor: Lukáš Ištvan

Naposledy aktualizované 24. augusta 2018

Cena Bitcoinu včera atakovala našu predikovanú rezistenciu, z ktorej sa stala zóna konsolidácie. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako vnímame aktuálnu situáciu na trhu a kde sa nachádzajú kľúčové úrovne.

Krátkodobý náhľad

Minule sme si rozobrali Bitcoin z dlhodobého a swingového náhľadu. Túto analýzu nájdete v tomto článku. Z krátkodobého náhľadu sa cena Bitcoinu dostala na lokálnu rezistenciu, na ktorej doteraz konsoliduje a pohybuje sa do strany.

Intradenná analýza

Z intradenného pohľadu cena Bitcoinu včera výrazne vyrástla a prerazila lokálne rezistencie. Nakupujúci „zatlačili na pílu“ a dominantným spôsobom prevzali kontrolu na trhu.

Momentálne sa nachádzame v oblasti poslednej intradennej rezistencie, na ktorej prišla predajná reakcia, ktorú ale okamžite odvrátili nakupujúci. Vzniká tak veľký predpoklad, že z tejto konsolidácie cena Bitcoinu vystrelí nahor. Preto nemáme záujem Bitcoin „shortovať“, ale v prípadnej korekcií, na kľúčových úrovniach, plánujeme Bitcoin nakupovať. Zelenou farbou sme označili celú zónu supportu.

Kľúčové úrovne sú:

  • Support – 9 498 USD a 9 290 USD
Bitcoin analyza vyznačenie supportov
Nákupné zóny na trhu BTC/USD.
obchodná metóda-xtb kryptomeny

Kľúčové supporty sme určili pomocou metódy Market Profile, ktorá vychádza z princípu fungovania burzy.

Poučenie

Tento článok má náučný charakter. Všetky informácie v tomto článku sú osobné názory autora a v žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie. Prečítajte si viac informácií.

Páčila sa Vám táto analýza? Odporučte ju aj svojim priateľom. Pomôžete tak rozšíriť kvalitné informácie o obchodovaní na burze. Nenechajte si újsť ďalšie profesionálne analýzy Bitcoinu a pridajte sa k nám aj na facebooku.

Ohodnoť tento článok

Intradenná analýza Bitcoinu (4.5.2018)
5 (100%) 4 vote[s]
zdielaj článok

O autorovi

Lukáš Ištvan malá fotka

Lukáš Ištvan

Na finančných trhoch investujem od roku 2014. Absolvoval som množstvo školení a seminárov od profesionálnych investorov z Česka. Neustále sa vzdelávam, aby som držal krok s tými najlepšími. Viac informácií o mne nájdete na tejto stránke.

Diskusia k článku